Հատապտղային կիսել

Կարտոֆիլի օսլա առանց գլյուտենի 200գ 1 ճաշի գդալ (20 գ)
Ցանկացած հատապտուղ 150 գ
Մեղր (կամ շաքարավազ) 30 գ
Ջուր 650 գ

1. Հատապտուղներին ավելացրեք 80 գ ջուր և ծածկեք կափարիչով, եռացրեք։ Հատապտուղները խառնեք և քամեք մաղով։

 

2. Խյուսի խառնուրդի մեջ լցրեք 500 գ ջուր, ավելացրեք մեղր (շաքարավազ) և եռացրեք։

 

3. Օսլան լուծեք 70 գ սառը ջրի մեջ և դանդաղ լցրեք կաթսայի մեջ։

 

4. Եփեք 1-2 րոպե՝ անընդհատ խառնելով։

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը