Հատապտղային կիսել
Կարտոֆիլի օսլա առանց գլյուտենի 200գ | 1 ճաշի գդալ (20 գ) |
Ցանկացած հատապտուղ | 150 գ |
Մեղր (կամ շաքարավազ) | 30 գ |
Ջուր | 650 գ |
1. Հատապտուղներին ավելացրեք 80 գ ջուր և ծածկեք կափարիչով, եռացրեք։ Հատապտուղները խառնեք և քամեք մաղով։
2. Խյուսի խառնուրդի մեջ լցրեք 500 գ ջուր, ավելացրեք մեղր (շաքարավազ) և եռացրեք։
3. Օսլան լուծեք 70 գ սառը ջրի մեջ և դանդաղ լցրեք կաթսայի մեջ։
4. Եփեք 1-2 րոպե՝ անընդհատ խառնելով։