Պանքեյք պուդինգից

Պուդինգ սերուցքի համով 2 տուփ
Ձու 1
Կաթ 50 մլ
Վանիլային շաքար Celiko 1 ճ․ գ․
Փխրեցուցիչ Celiko 1 թ․ գ․
Շաքարավազ 2 ճ․ գ․
Ձեթ տապակելու համար

Խառնել բոլոր բաղադրիչները մինչև ստացվի համասեռ զանգված:

 

Նրբաբլիթները երկու կողմից տապակել մի փոքր ձեթով տաքացրած թավայի մեջ։

 

Պանքեյքերը կարող եք մատուցել մրգերի, հատապտուղների կամ այլ հավելումների հետ:

 

 

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը