Gluten free
GMO free
Vegan
Sugar free
Բաղադրություն՝
Եգիպտացորենի օսլա, կարտոֆիլի օսլա, բուրավետիչ, ներկանյութ՝ ռիբոֆլավին: Կարող է պարունակել կաթի և սոյայի հետքեր։
Պուդինգը կաթնամթերքից պատրաստված ամենահայտնի աղանդերից մեկն է: Այն համեղ է և ունի թավշյա հյուսվածք: Ցանկալի է պուդինգը պատրաստել բուսական ըմպելիքի հիման վրա։ Սա առանց գլյուտենի արտադրանք է, որը հարմար է բուսակերների և վեգանների համար:
Պատրաստման եղանակը.
Վերցնել 0,5 լ սառը կաթ*։ Առանձնացնել 1/2 բաժակ կաթ, որին ավելացնել փաթեթի պարունակությունը և լավ խառնել։
Մնացած կաթին ավելացնել երկու ճաշի գդալ շաքարավազ (մոտ 40 գ) և հասցնել եռման աստիճանի։ Փոշիով զանգվածը ավելացնել եռացող կաթի մեջ, անընդհատ խառնելով, մի քիչ եփել։
Պատրաստի պուդինգը լցնել նախապես սառը ջրով լվացված ամանների մեջ և թողնել սառչի։
* Պուդինգ պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել նաև վեգանական ըմպելիքներ (կոկոս, բրինձ):