Վարսակի փաթիլներից շոկոլադե աղանդեր հատապտուղներով
Ամբողջահատիկ վարսակի փաթիլներ առանց գլյուտենի | 1 տուփ |
Անարառային հատապտուղներ սառեցված | 70 գ |
Սպիտակ շոկոլադ | 100 գ |
Սերուցք 35% | 100 գ |
Վանիլի էքստրակտ և դարչին | ըստ ճաշակի |
Կուանտրո (լիկյոր) | 1 թ․գ |
Շաքարավազ | 2 ճ.գ. |
1․ Շաքարավազը, լիկյորը և հատապտուղները դնել թույլ կրակի վրա և եռացնել մինչև հյութը թանձրանա։
2․ Շիլան լցնել տարայի մեջ, լցնել հատապտուղների օշարակն ու հատապտուղները։
3․ Կրեմը և սպիտակ շոկոլադը հալեցնում ենք մարմանդ կրակի վրա։ Անընդհատ խառնելով, հասցնում ենք էմուլսիայի վիճակի, ավելացնում ենք վանիլն ու դարչինը։
4․ Շիլային և հատապտուղներին ավելացնել պատրաստի խառնուրդը։ Աղանդերը մի քանի ժամով դնել սառնարանը։