Մչադի
Եգիպտացորենի ալյուր առանց գլյուտենի | 250 գ |
Աղ | 3 գ |
Փխրեցուցիչ առանց գլյուտենի | 10 գ |
Սոխ (միջին գլուխ) | 1 հատ |
Ջուր | 120 գ |
1. Խառնել եգիպտացորենի ալյուրը և փխրեցուցիչը։
2. Տապակել մանր կտրատած սոխը բուսայուղի մեջ մինչև ոսկե գույն դառնալը: Ավելացնել ջուր, խառնել։
3. Սոխի խառնուրդը ավելացնել ալյուրի զանգվածին։ Խմորը հունցել։
4. Ձեռքերով (նախօրոք ջրում թրջած) կոտլետներ ձևավորել և երկու կողմից տապակել բուսայուղի մեջ։