Մչադի

Եգիպտացորենի ալյուր առանց գլյուտենի 250 գ
Աղ 3 գ
Փխրեցուցիչ առանց գլյուտենի 10 գ
Սոխ (միջին գլուխ) 1 հատ
Ջուր 120 գ

1. Խառնել եգիպտացորենի ալյուրը և փխրեցուցիչը։

 

2. Տապակել մանր կտրատած սոխը բուսայուղի մեջ մինչև ոսկե գույն դառնալը: Ավելացնել ջուր, խառնել։

 

3. Սոխի խառնուրդը ավելացնել ալյուրի զանգվածին։ Խմորը հունցել։

 

4. Ձեռքերով (նախօրոք ջրում թրջած) կոտլետներ ձևավորել և երկու կողմից տապակել բուսայուղի մեջ։

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը