Սիսեռի օմլետ (առանց գլյուտենի)
Սիսեռի ալյուր առանց գլյուտենի | 100 գ |
Բուսական յուղ | 15 գ |
Միջին լոլիկ | 1 հատ |
Սոխ | 1 հատ |
Համեմունքների խառնուրդ | 3 գ |
Աղ | 3 գ |
Ջուր | 160 գ |
1. Սիսեռի ալյուրը խառնել ջրի, աղի և համեմունքների հետ, թողնել 30 րոպե։
2. Սոխն ու լոլիկը տապակել բուսայուղի մեջ մինչև կիսաեփը, լցնել սիսեռով խարնուրդի վրա, փակել կափարիչը և 10 րոպե եփել մարմանդ կրակի վրա։
Այս ուտեստը հատկապես համեղ է սառը վիճակում։