Սիսեռի օմլետ (առանց գլյուտենի)

Սիսեռի ալյուր առանց գլյուտենի 100 գ
Բուսական յուղ 15 գ
Միջին լոլիկ 1 հատ
Սոխ 1 հատ
Համեմունքների խառնուրդ 3 գ
Աղ 3 գ
Ջուր 160 գ

1. Սիսեռի ալյուրը խառնել ջրի, աղի և համեմունքների հետ, թողնել 30 րոպե։

 

2. Սոխն ու լոլիկը տապակել բուսայուղի մեջ մինչև կիսաեփը, լցնել սիսեռով խարնուրդի վրա, փակել կափարիչը և 10 րոպե եփել մարմանդ կրակի վրա։

 

Այս ուտեստը հատկապես համեղ է սառը վիճակում։

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը