Աջարական խաչապուրի առանց գլյուտենի

Ունիվերսալ ալյուր առանց գլյուտենի 600գ 180 գ
Ձու 1 հատ
Սոդա 3 գ
Աղ 4 գ
Բուսական յուղ 10 գ
Կեֆիր 150 գ
Սուլուգունի 220 գ
Ձվի դեղնուցներ 1 հատ

1. Ալրային խառնուրդը մաղել, ավելացնել բուսայուղ և ձու։

 

2. Ավելացնել աղ, սոդա եւ կեֆիր, հունցել խմոր։

 

3. Սուլուգունին քերել։

 

4. Խմորը բաժանել մի քանի մասի։ Գրտնակել 1-1,5 սմ հաստությամբ օվալաձև լոշիկների, եզրերի երկայնքով լցնել միջուկը, եզրերը փաթաթել դեպի կենտրոն։ Ձևավորել նավակներ, լցնել դրանք մնացած միջուկով։

 

5. Թխել նախապես 190 ° C տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե, ցանկության դեպքում դեղնուցը լցնել նավակի կենտրոնում և թխել ևս 10 րոպե։

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը