Gluten free
GMO free
Բաղադրությունը՝
շաքարավազ, խոզի ժելատին, թթվայնության կարգավորիչ՝ կիտրոնաթթու, խտացված ելակի հյութի փոշի 0,5% (մալտոդեքստրին, խտացված ելակի հյութ), գունանյութ՝ կարմին, բուրավետիչ։ Ապրանքը կարող է պարունակել կաթ, սոյա, գետնանուշ և պնդուկ:
Ժելատինը իդեալական է համեղ աղանդեր պատրաստելու համար (օրինակ՝ մրգերի ավելացումով), ինչպես նաև որպես հավելում տարբեր տեսակի թխվածքների համար։
Այն ունի ընդգծված մրգային համ և ինտենսիվ գույն։ Այն պարունակում է բնական գունանյութ՝ մրգային հյութ։
Փաթեթի պարունակությունը լցնել 0,5 լիտր եռացրած տաք ջրի մեջ։
Մանրակրկիտ խառնել մինչև լուծվի և թողնել հովանա։
Արդեն հովացած դոնդողը լցնել ամանների մեջ և դնել սառնարան, որպեսզի ամրանա: Շոգ եղանակին ավելի քիչ ջուր օգտագործեք։
Նշում. թարմ կիվին և արքայախնձորը թույլ չեն տա, որ դոնդողը պնդանա: