- Gluten free
- GMO free
Բաղադրությունը՝
շաքարավազ, խոզի ժելատին, թթվայնության կարգավորիչ՝ կիտրոնաթթու, բալի խտացված հյութի փոշի 0,5% (մալտոդեքստրին, բալի խտացված հյութ), գունանյութ՝ անտոցիանին, բուրավետիչ: Կարող է պարունակել կաթի և սոյայի հետքեր։
Ժելատինը իդեալական է համեղ աղանդեր պատրաստելու համար (օրինակ՝ մրգերի ավելացումով), ինչպես նաև որպես հավելում տարբեր տեսակի թխվածքների համար։
Այն ունի ընդգծված մրգային համ և ինտենսիվ գույն, պարունակում է բնական գունանյութ՝ մրգային հյութ։
Փաթեթի պարունակությունը լցնել 0,5 լիտր եռացրած տաք ջրի մեջ։
Մանրակրկիտ խառնել մինչև լուծվի և թողնել հովանա։
Արդեն հովացած դոնդողը լցնել ամանների մեջ և դնել սառնարան, որպեսզի ամրանա: Շոգ եղանակին ավելի քիչ ջուր օգտագործեք։
Նշում. թարմ կիվին և արքայախնձորը թույլ չեն տա, որ դոնդողը պնդանա: