Պիցցայի խմորի բաղադրատոմսը

Ալրային խառնուրդ Bread-Mix B 1կգ 150 գ
Թարմ խմորիչ 5 գ
Տաք ջուր 120 մլ
Աղ 5 գ
Ձիթապտղի ձեթ 1 ճաշի գդալ
Տոմատի խյուս 4 ճաշի գդալ
Մոցարելլա 125 գ
Աղ՝ ըստ ճաշակի մի քիչ
Օրեգանո մի քիչ
Արտիշոկ 1 բուռ
Սունկ 1 բուռ
Խոզապուխտ 1 բուռ

Թարմ խմորիչը լուծել տաք ջրի մեջ (պահելով մի քիչ ջուր): Ավելացնել մաղած ալյուրը և խառնել։ Մնացած ջրի մեջ լուծել աղը և ավելացնել զանգվածին։ Վերջում ավելացնել մի քիչ ձիթապտղի ձեթ և շարունակել հունցել։

 

Խմորըից գունդ ձևավորել և թողնել տաք, խոնավ տեղում մոտ 30 րոպե:

 

Երբ խմորը հասունանա, գրտնակել, ապա փռել յուղաթղթով պատված թավայի վրա։

 

Ավելացնել հավելումներ ըստ ճաշակի և թխել 200°C տաքացրած ջեռոցում մոտ 30 րոպե։

 

 

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը