Բիսկվիթի խմորի հիմնական բաղադրատոմսը
Ալրային խառնուրդ Mix Patisserie - Mix C 1կգ | 220 գ |
Շաքարավազ | 150 գ |
Կարագ սենյակային ջերմաստիճանի | 125 գ |
Ձու | 3 |
Փխրեցուցիչ | 8 գ |
Կաթ | 125 մլ |
Կարագը հարել մինչև փրփրուն դառնալը, ավելացնել շաքարավազի կեսը և շարունակել հարել ևս 10 րոպե։
Ավելացնել ձվի դեղնուցները, ալյուրը, փխրեցուցիչը, կաթը և լավ խառնել։ Սպիտակուցները հարել մնացած շաքարի հետ և ավելացնել զանգվածին։
Խմորը լցնել յուղով և ալյուրով պատված թավայի մեջ։
Թխել նախապես 180°C տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե։
Խորհուրդ. Մարմարե կամ շոկոլադե տորթի համար հիմքի խառնուրդին ավելացնել 2-3 ճաշի գդալ առանց շաքարի կակաոյի փոշի: