Բորոդինյան հաց առանց գլյուտենի (ջեռոցում)

Խառնուրդ “Բորոդինյան հաց” առանց գլյուտենի 600գ 300 գ
Խնձորի քացախ 6 գ
Ջուր 270 գ
Ձեթ 7.5 գ
Չոր խմորիչ առանց գլյուտենի 2.3 g
Շաքարավազ 25 գ
Աղ 4.5 գ

1. Առանձին ամանի մեջ խառնել շաքարավազը, խմորիչը եւ 100 մլ տաք ջուրը։ Թողնել տաք տեղում, մինչև փրփրի։

 

2. Այնուհետեւ խմորիչով խառնուրդը լցնել ալրային խառնուրդի մեջ։ Ավելացնել մնացած ջուրը, ձեթը, խնձորի քացախը, աղը։ Ամբողջը խառնել։

 

3. Թավայի վրա ձեթ քսել։

 

4. Խմորը լցնել թավայի մեջ։ Թողնել մինչև խմորը կրկնապատկվի:

 

5. Թխել նախապես 180 ° C տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե։

 

6. Թխելուց հետո թողնել, որ հացը սառչի։

 

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը