Ունիվերսալ ալյուրից պատրաստված հաց

Ունիվերսալ ալյուր առանց գլյուտենի 600գ 300 գ
Ձեթ 12 գ
Չոր խմորիչ առանց գլյուտենի 3 գ
Շաքարավազ 15 գ
Աղ 5 գ
Տաք ջուր (40°C) 280 գ

1. Ամանի մեջ խառնել ալրային խառնուրդը, աղը, շաքարավազը, խմորիչը։ Ավելացնել բուսական յուղ և տաք ջուր։ Լավ խառնել։

 

2. Խմորը լցնել նախապես բուսայուղով պատված թավայի մեջ։ Դնել տաք տեղում, որպեսզի ծավալը մեծանա (մոտ 2 անգամ)։

 

3. Թխել նախապես 180°C տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե։

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը