Վիեննական վաֆլի առանց գլյուտենի
Խառնուրդ “Վիենյան վաֆլիներ” առանց գլյուտենի | 200 գ |
Կարագ (հալեցված) | 80 գ |
Կաթ | 110 մլ |
Ձու | 2 հատ |
1. Ալրային խառնուրդին ավելացնել ձուն, կաթն ու հալեցված կարագը, խառնել։
2. Վաֆլիները թխել վաֆլի պատրաստող սարքում։
Խառնուրդ “Վիենյան վաֆլիներ” առանց գլյուտենի | 200 գ |
Կարագ (հալեցված) | 80 գ |
Կաթ | 110 մլ |
Ձու | 2 հատ |
1. Ալրային խառնուրդին ավելացնել ձուն, կաթն ու հալեցված կարագը, խառնել։
2. Վաֆլիները թխել վաֆլի պատրաստող սարքում։