Տապիոկայի բլիթներ
| Տապիոկայի օսլա 500գ | 200 գ |
| Քերած պանիր | 150 գ |
| Ձու | 2 հատ |
| Աղ | 1 ճ.գ |
| Բուսական յուղ | 80 գ |
| Կաթ | 125 գ |
1. Կաթսայի մեջ խառնել բուսայուղը, կաթը, աղը։ Հասցնել եռման աստիճանի և հեռացնել կրակից։
2. Ավելացնել տապիոկայի օսլան, խառնել, ավելացնել ձուն և պանիրը (քերած խոշոր քերիչով)։ Ամբողջը խառնել։
4. Խմորը լցնել հրուշակեղենի տոպրակի մեջ, սեղմելով դնել թխման թերթիկի վրա։
5. Թխել նախապես 200°C տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե։














