Տապիոկայի բլիթներ

Տապիոկայի օսլա 500գ 200 գ
Քերած պանիր 150 գ
Ձու 2 հատ
Աղ 1 ճ.գ
Բուսական յուղ 80 գ
Կաթ 125 գ

1. Կաթսայի մեջ խառնել բուսայուղը, կաթը, աղը։ Հասցնել եռման աստիճանի և հեռացնել կրակից։

 

2. Ավելացնել տապիոկայի օսլան, խառնել, ավելացնել ձուն և պանիրը (քերած խոշոր քերիչով)։ Ամբողջը խառնել։

 

4. Խմորը լցնել հրուշակեղենի տոպրակի մեջ, սեղմելով դնել թխման թերթիկի վրա։

 

5. Թխել նախապես 200°C տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե։

 

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը