Վարսակի նրբաբլիթներ
Վարսակի փաթիլներ մերկահատիկ վարսակից առանց գլյուտենի | 120 գ |
Ձու | 2 |
Կաթ | 250 մլ |
Շաքարավազ | 2 ճ.գ. |
Բուսական յուղ | 1 ճ.գ. |
Աղ | ըստ ճաշակի |
Վարսակի ալյուրը մանրացնել բլենդերի մեջ։ Ձուն խառնել շաքարավազի և աղի հետ։ Ավելացնել մանրացված վարսակի փաթիլները: Աստիճանաբար, խառնելով, լցնել կաթը։ Խառնել մինչև ստացվի համասեռ զանգված և ավելացնել բուսայուղ։ Թողնել հանգստանա 10 րոպե։
Տաքացնել տապակը և փոքր քանակությամբ լցնել խառնուրդը՝ ձևավորելով նրբաբլիթ: Թխել երկու կողմից, մինչև պատրաստ լինելը: