Առանց գլուտենի վեգան բրաունի
Խառնուրդ Brownies առանց գլյուտենի | 350 գ |
Կարագ, վեգան | 100 գ |
Ջուր | 50 գ |
Խնձորի մուսս | 50 գ |
Նուշի կաթ՝ չքաղցրածված | 100 մլ |
կամ հնդկական փոփոքի կաթ | 100 գ |
• Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180°C։
• Հալեցնել վեգան կարագը։
• Տորթի խառնուրդը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել ջուրը, խնձորի մուսսը, կաթը և ավելացնել հալված կարագը:
• Խմորը լցնել 24 սմ տրամագծով թավայի մեջ և թխել մոտ 25 րոպե: