Առանց գլյուտենի տարտ

Խմորը .
Ալրային խառնուրդ թխվածքաբլիթների համար 200 գ
Ձու 1
Վանիլային շաքար Celiko ½ տուփ
Կաթ/ջուր 2 ճ․գ․
Կարագ 60 գ
Միջուկը .
Մարգարին 100 գ
Ցածր յուղայնությամբ Cacao Natura կակաոյի փոշի 100 գ 3 ճ․գ․
Շաքարավազ 4 ճ․գ․
Ջուր/կաթ 3 ճ․գ․

Խառնել բաղադրիչները ստանալ համասեռ զանգված։ Խմորը դնել թխման թավայի մեջ՝ կլոր կամ ուղղանկյուն։

 

Թխել տարտի ներքևի շերտը մոտ 15-20 րոպե 180°C ջերմաստիճանում մինչև թեթև կարմրելը։ Խմորը նախատեսված է 12 սմ տրամագծով թխման թավայի համար։  

 

Մարգարինը հալեցնել ջրի կամ կաթի մեջ։ Այնուհետեւ ավելացնել կակաոն եւ շաքարավազը։ Բաղադրիչները խառնել մինչև համասեռ զանգված ստացվի։

 

Միջուկն ու հատապտուղները լցնել տարտի մեջ։

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը