Առանց գլյուտենի տարտ
| Խմորը | . |
| Ալրային խառնուրդ թխվածքաբլիթների համար | 200 գ |
| Ձու | 1 |
| Վանիլային շաքար Celiko | ½ տուփ |
| Կաթ/ջուր | 2 ճ․գ․ |
| Կարագ | 60 գ |
| Միջուկը | . |
| Մարգարին | 100 գ |
| Ցածր յուղայնությամբ Cacao Natura կակաոյի փոշի 100 գ | 3 ճ․գ․ |
| Շաքարավազ | 4 ճ․գ․ |
| Ջուր/կաթ | 3 ճ․գ․ |
Խառնել բաղադրիչները ստանալ համասեռ զանգված։ Խմորը դնել թխման թավայի մեջ՝ կլոր կամ ուղղանկյուն։
Թխել տարտի ներքևի շերտը մոտ 15-20 րոպե 180°C ջերմաստիճանում մինչև թեթև կարմրելը։ Խմորը նախատեսված է 12 սմ տրամագծով թխման թավայի համար։
Մարգարինը հալեցնել ջրի կամ կաթի մեջ։ Այնուհետեւ ավելացնել կակաոն եւ շաքարավազը։ Բաղադրիչները խառնել մինչև համասեռ զանգված ստացվի։
Միջուկն ու հատապտուղները լցնել տարտի մեջ։














