Պիցցա-ռումբեր առանց գլյուտենի
Ջուր | 150 մլ |
Չոր խմորիչ առանց գլյուտենի | 5 գ |
Աղ | 1/2 թեյի գդալ |
Ձիթապտղի յուղ | 1 ճաշի գդալ |
Ալրային խառնուրդ Bread-Mix B 1կգ | 150 գ |
Լոլիկի միջուկ | 100 գ |
Մոցարելլա | 100 գ |
Խոզապուխտ | 50 գ |
Ռեհանի տերեւներ | ըստ ճաշակի |
• Ալյուրը լցնել ամանի մեջ։
• Ավելացնել խմորիչ և աղ։
• Ավելացնել ջուր և ձիթապտղի յուղ։
• Հունցել 5 րոպե, մինչև հարթ լինի։ Ծածկել խոհանոցային սրբիչով և մի կողմ դնել։
• Խմորը թողնել հանգստանա։
• Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 °C։
• Խմորը 12 հավասար չափի կտորների բաժանել։
• Խմորը գրտնակել (ոչ շատ բարակ), որպեսզի ստացվի շրջանակ (տրամագիծը՝ 6-8 սմ):
• Խմորը դնել կեքսերի ֆորմաների մեջ։
• Լցոնել լոլիկի միջուկով, պանրով ևխոզապուխտով:
• Խմորի եզրերը հավաքել՝ ռումբը փակելու համար։
• Թխել մոտ. 15 րոպե։
• Մատուցելուց առաջ ավելացնել ռեհանի տերեւները։