Պիցցա-ռումբեր առանց գլյուտենի

Ջուր 150 մլ
Չոր խմորիչ առանց գլյուտենի 5 գ
Աղ 1/2 թեյի գդալ
Ձիթապտղի յուղ 1 ճաշի գդալ
Ալրային խառնուրդ Bread-Mix B 1կգ 150 գ
Լոլիկի միջուկ 100 գ
Մոցարելլա 100 գ
Խոզապուխտ 50 գ
Ռեհանի տերեւներ ըստ ճաշակի

• Ալյուրը լցնել ամանի մեջ։

 

• Ավելացնել խմորիչ և աղ։

 

• Ավելացնել ջուր և ձիթապտղի յուղ։

 

• Հունցել 5 րոպե, մինչև հարթ լինի։ Ծածկել խոհանոցային սրբիչով և մի կողմ դնել։

 

• Խմորը թողնել հանգստանա։

 

• Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 °C։

 

• Խմորը 12 հավասար չափի կտորների բաժանել։

 

• Խմորը գրտնակել (ոչ շատ բարակ), որպեսզի ստացվի շրջանակ (տրամագիծը՝ 6-8 սմ): 

 

• Խմորը դնել կեքսերի ֆորմաների մեջ։ 

 

• Լցոնել լոլիկի միջուկով, պանրով ​​ևխոզապուխտով:

 

• Խմորի եզրերը հավաքել՝ ռումբը փակելու համար։

 

• Թխել մոտ. 15 րոպե։

 

• Մատուցելուց առաջ ավելացնել ռեհանի տերեւները։

 

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը