Շոկոլադե տորթ

Խմոր .
Ալրային խառնուրդ բիսկվիթի համար 1 տուփ
Շաքարավազ 50 գ
Ձու 3
Փխրեցուցիչ Celiko 1 թ. գ.
Ցածր յուղայնությամբ Cacao Natura կակաոյի փոշի 100 գ 1 ճ. գ.
Ջուր 1 ճ. գ.
Շոկոլադե կրեմ .
Ցածր յուղայնությամբ Cacao Natura կակաոյի փոշի 100 գ 3 ճ. գ.
Կարագ (սենյակային ջերմաստիճան) 250 գ
Շաքարի փոշի (ըստ ճաշակի) ½-¾ բաժակ
Շոկոլադե լիկյոր 2 ճ. գ.
Ջնարակ
Ցածր յուղայնությամբ Cacao Natura կակաոյի փոշի 100 գ 1 ճ. գ.
Շաքարի փոշի 2 ճ. գ.
Կարագ ½ տուփ
Ջուր 1-2 ճ. գ.
Հավելանյութեր .
Նարնջի հյութ՝ թխվածքաբլիթը թրջելու համար ½ բաժակ
Քերած մուգ շոկոլադ զարդարման համար

Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից և հարել մինչև պնդանա, ավելացնել մի պտղունց աղ և շաքար։ Այնուհետև ավելացնել ձվի դեղնուցը և շարունակել հարել։

 

Պատրաստի փրփուրին փոքր չափաբաժիններով ավելացնել կակաոյի, փխրեցուցիչի և ջրի հետ խառնած մաղած խառնուրդը և նրբորեն խառնել։ Թխել բիսկվիթը 180°C ջերմաստիճանում մոտ 25 րոպե։

 

Սենյակային ջերմաստիճանի կարագը լցնել ամանի մեջ և հարել շաքարի փոշիով: Այնուհետև փոքր չափաբաժիններով ավելացնել կակաոն, լիկյորը և շարունակել հարել, մինչև բոլոր բաղադրիչները միանան:

 

Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը՝ ավելացնել շաքարավազը, կակաոն և մեկ ճաշի գդալ ջուր։ Տաքացնել զանգվածը մինչև լուծվի՝ անընդհատ խառնելով, չթողնելով որ եռա։ Եթե ​​միջուկը շատ խիտ է, մի քիչ էլ ջուր ավելացնել։ Այնուհետև սառեցնել սառնարանում։

 

Սառեցրած թխվածքաբլիթը բաժանել երկու-երեք մասի, թրջել նարնջի հյութով։

 

Ապա քսել կրեմ։ Տորթի վերևն ու կողքերը պատել կրեմով և լցնել ջնարակը։ Զարդարել քերած մուգ շոկոլադով։ Տորթը կարելի է մատուցել թեթևակի սառեցված վիճակում։

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը