Հացի բաղադրատոմս Mehl Farine-ից
Ալրային խառնուրդ Mehl Farine 1կգ | 350 գ |
Չոր խմորիչ առանց գլյուտենի | 5 գ |
Աղ | 1 թեյի գդալ |
Շաքարավազ | 2 պտղունց |
Տաք ջուր | 420 մլ |
Ձեթ | 3 ճաշի գդալ |
Ալյուրը խառնել խմորիչի, շաքարավազի, աղի հետ, լցնել տաք ջուր, ավելացնել ձեթը և լավ խառնել։
Խմորին հացի տեսք տալ և դնել ջեռոցում 55°C ջերմաստիճանում մոտ 70 րոպե։
Այնուհետև հացը պատել կետչուպի և ջրի խառնուրդով, քունջութով և թխել 40 րոպե 175 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։