Gluten free
GMO free
Vegan
Բաղադրություն՝
շաքար, մոդիֆիկացված տապիոկայի օսլա, բրնձի ալյուր, շոկոլադի փոշի 16,5% (շաքարավազ, ցածր յուղայնությամբ կակաո նվազագույն. 32%), եգիպտացորենի օսլա, կարտոֆիլի օսլա, կակաոյի մանրաթելեր, դիֆոսֆատներ՝ թթվայնությունը կարգավորող, նատրիումի կարբոնատներ՝փխրեցուցիչ, բուրավետիչ, աղ, քսանթան ռետին ՝ խտացուցիչ։
Պուդինգի կրեմի բաղադրիչները՝ շաքարավազ, մոդիֆիկացված կարտոֆիլի օսլա, անարատ կաթի փոշի, յուղազերծված կաթնային շիճուկ, գլյուկոզա, աղ, ներկանյութեր՝ կարոտիններ, բուրավետիչ։
Յուրահատուկ առանց գլյուտենի կեքսեր՝ հյութալի և անուշաբույր: Պատրաստեք համեղ շոկոլադե կեքսեր պուդինգային կրեմով ոչ միայն քափքեյքի, այլ նաև շոկոլադե տորթերի տեսքով ավելացնելով սերուցք և մրգեր։ Չի պարունակում գլյուտեն: Հարմար է բուսակերների և վեգանների համար:
Բաղադրիչները
Խմորի համար
1 տուփ խառնուրդ «Շոկոլադե կեքսեր պուդինգի կրեմով»
2 ձու
100 մլ ձեթ
40 մլ ջուր
Կրեմի համար
30 գ պուդինգի կրեմի խառնուրդ
100 մլ ջուր
Պատրաստման եղանակը
Կրեմի պատրաստումը
Պուդինգի կրեմի խառնուրդը լցնել բարձր տարայի մեջ և ավելացնել ջուր։ Հարիչով հարել մոտ 3 րոպե, մինչև խիտ զանգված ստանալը։ Թողնել 2-3 րոպե, որպեսզի հանգստանա։
Կեքսի պատրաստումը
Ալրային խառնուրդը լցնել թասիկի մեջ, ավելացնել ձուն և ջուրը, խառնել։ Այնուհետեւ ավելացնել ձեթ։ Խառնուրդը հարել հարիչով մոտ 3 րոպե։ Այնուհետև գդալով հավասարաչափ լցնել խմորը 12 կաղապարների մեջ ¾-ի չաձով։ Ավելացնել մի քիչ կրեմ և լցնել մնացած խմորը։ Խմորը թխել նախապես 180°C տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե։