Gluten free
Preservative free
Բաղադրությունը`
Սիսեռի ալյուր 100%:
Սիսեռի հատիկների ալյուրը կալիումի, կալցիումի, ցինկի և սպիտակուցի լավ աղբյուր է: Սիսեռի ալյուրը պարունակում է մեծ քանակությամբ լուծվող սննդային մանրաթել, այսպես կոչված <<բարդ ածխաջրեր>>, որոնք անհրաժեշտ են մեր օրգանիզմին առողջության և լիարժեք կենսագործունեության համար: Սննդում կոշտ սննդային մանրաթելի առկայությունը լավացնում է մարսողությունը և ամրացնում իմունիտետը: Բացի այդ սիսեռի ալյուրը ունի մեկ այլ արժեքավոր հատկություն՝ այն չի ներծծում իր մեջ բուսական յուղը տապակելիս: Սիսեռի ալյուրի ավելացումը բարձրացնում է սննդի սննդարարությունը, որակական հատկանիշները և բիոլոգիական արժեքը: Այն կարելի է օգտագործել սոուսների, մսային և ձկնային ուտեստների, շիլաների և ապուրիների, թխվածքների պատրաստման համար: