Առանց գլուտենի վեգան բրաունի

Խառնուրդ Brownies առանց գլյուտենի 350 գ
Կարագ, վեգան 100 գ
Ջուր 50 գ
Խնձորի մուսս 50 գ
Նուշի կաթ՝ չքաղցրածված 100 մլ
կամ հնդկական փոփոքի կաթ 100 գ

• Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180°C։

 

• Հալեցնել վեգան կարագը։

 

• Տորթի խառնուրդը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել ջուրը, խնձորի մուսսը, կաթը և ավելացնել հալված կարագը:

 

• Խմորը լցնել 24 սմ տրամագծով թավայի մեջ և թխել մոտ 25 րոպե:

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը