Կոճապղպեղով թխվածքաբլիթ

Խառնուրդ “Կոճապղպեղի թխվածքաբլիթ” առանց գլյուտենի 200 գ
Կարագ (փափկեցված) 50 գ
Ձու 1 հատ

1. Ալյուրի զանգվածին ավելացնել ձուն և փափկեցված կարագը, խառնել։ Խմորը ծածկել սննդային թաղանթով և պահել սառնարանում 1 ժամ։

 

2. Խմորը գրտնակել։ Թխվածքաբլիթները կտրատել հատուկ ֆորմայով։ Թխել նախապես տաքացված ջեռոցում 180°C 15-20 րոպե։

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը