Թխվածքաբլիթ դոնդողով

Ալրային խառնուրդ Mehl Farine 1կգ 200 գ
Շաքարի փոշի 65 գ
Սառը կարագ 125 գ
Ձու 1 հատ
Վանիլային շաքարավազ 1 ճ․ գ․
Ջուր 25 գ
Հաղարջի դոնդող 40-50 գ

Պատրաստել խմոր բոլոր բաղադրիչներով (բացի դոնդողից), փաթաթել թաղանթի մեջ և 30 րոպեով դնել սառնարանում:

 

Հանել սառնարանից և փոքրիկ ռուլետ սարքել; այնուհետև կտրել այն մոտ 2 սմ երկարությամբ կտորների և ձևավորել փոքրիկ գնդիկներ:

 

Փայտե գդալի բռնակով յուրաքանչյուր գնդիկի կենտրոնում անցք անել։

 

Ջեռոցը տաքացնել 190°C, վերև և ներքև ռեժիմով։

 

Դոնդողը տեղափոխել խողովակաշարի տոպրակի մեջ (կարող եք նաև օգտագործել խողովակի տոպրակ՝ կտրելով ծայրերից մեկը), ապա լցնել խմորի գնդիկների անցքերը:

 

Թխել թխվածքաբլիթները նախապես տաքացված ջեռոցում մոտ 12 րոպե կամ մինչև ոսկե դարչնագույն դառնալը:

 

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը