Հացի բաղադրատոմս Mehl Farine-ից

Ալրային խառնուրդ Mehl Farine 1կգ 350 գ
Չոր խմորիչ առանց գլյուտենի 5 գ
Աղ 1 թեյի գդալ
Շաքարավազ 2 պտղունց
Տաք ջուր 420 մլ
Ձեթ 3 ճաշի գդալ

Ալյուրը խառնել խմորիչի, շաքարավազի, աղի հետ, լցնել տաք ջուր, ավելացնել ձեթը և լավ խառնել։

 

Խմորին հացի տեսք տալ և դնել ջեռոցում 55°C ջերմաստիճանում մոտ 70 րոպե։

 

Այնուհետև հացը պատել կետչուպի և ջրի խառնուրդով, քունջութով և թխել 40 րոպե 175 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը