Հացի բաղադրատոմս Mehl Farine-ից
| 350 գ | |
| Չոր խմորիչ առանց գլյուտենի | 5 գ |
| Աղ | 1 թեյի գդալ |
| Շաքարավազ | 2 պտղունց |
| Տաք ջուր | 420 մլ |
| Ձեթ | 3 ճաշի գդալ |
Ալյուրը խառնել խմորիչի, շաքարավազի, աղի հետ, լցնել տաք ջուր, ավելացնել ձեթը և լավ խառնել։
Խմորին հացի տեսք տալ և դնել ջեռոցում 55°C ջերմաստիճանում մոտ 70 րոպե։
Այնուհետև հացը պատել կետչուպի և ջրի խառնուրդով, քունջութով և թխել 40 րոպե 175 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։














