Բանանի պանկեյք
| Խառնուրդ “Բանանի փանքեյք” առանց գլյուտենի | 200 գ |
| Կաթ (ջուր) | 260 մլ |
| Բուսական յուղ | 10 գ |
1. Ալյուրի խառնուրդին ավելացնել կաթն ու բուսական յուղը։ Խառնել։
2. Թխել 7-8 սմ տրամագծով բլիթներ, նախապես տաքացրած և յուղած թավայի մեջ։
| Խառնուրդ “Բանանի փանքեյք” առանց գլյուտենի | 200 գ |
| Կաթ (ջուր) | 260 մլ |
| Բուսական յուղ | 10 գ |
1. Ալյուրի խառնուրդին ավելացնել կաթն ու բուսական յուղը։ Խառնել։
2. Թխել 7-8 սմ տրամագծով բլիթներ, նախապես տաքացրած և յուղած թավայի մեջ։