Ալրային խառնուրդ «Կոճապղպեղով տորթ»

800 դրամ

CELIKO-ի առանց գլյուտենի ալրային խառնուրդ՝ պատրաստված բարձրորակ բաղադրիչներից:

Առկա չէ

SKU: 25013 Կատեգորիա: Ալյուրներ եվ ալրային խառնուրդներ Արտադրող: CELIKO Քաշը(գր.): 300
Անուն Արժեքը
Էներգետիկ արժեքը (կՋ/կկալ) 1555/366
Ճարպեր (գ) 0.4
որից չհագեցած (գ) 0.2
Ածխաջրեր (գ) 86.0
որից շաքար (գ) 38.0
Սպիտակուցներ (գ) 2.6
Աղ (գ) 0.94
  • Gluten free
  • GMO free
  • Vegan

Բաղադրությունը՝

 

շաքարավազ, բրնձի ալյուր, եգիպտացորենի օսլա, կարտոֆիլի օսլա, կոճապղպեղի համեմունքներ (դարչին, կոճապղպեղ, մեխակ, համեմ, բուրավետ պղպեղ, մշկընկույզ), յուղայնությամբ կակաո, նատրիումի կարբոնատներ՝փխրեցուցիչ, աղ, բուրավետիչ: Կարող է պարունակել սոյայի և կաթի հետքեր։

 

 

Այս խառնուրդը հիանալի է կոճապղպեղով տորթ, թխվածքաբլիթներ և խնձորով տորթ պատրաստելու համար։ Չի պարունակում գլյուտեն։ Հարմար է բուսակերների և վեգանների համար:

Բաղադրիչներ

 

1 տուփ Celiko «Կոճապղպեղով տորթ» ալրային խառնուրդ 300 գ

 

50 գ մարգարին

 

30 մլ կաթ

 

1 ձու

 

Պատրաստման եղանակը

 

Ալրային խառնուրդը մաղել ամանի մեջ։ Այնուհետև ավելացնել ձուն և հունցել խմորը։

 

Կաթսայի մեջ հալեցնել մարգարինը և թողնել սառչի։ Ապա կաթի հետ մարգարինը ավելացնել խմորին, խառնել։ Խմորը պետք է բավական կպչուն ստացվի։

 

Տախտակի վրա ալյուր ցանել, խմորը դնել վրան, ապա հունցել։ Թխվածքաբլիթները կտրատել հատուկ ֆորմայով ։

 

Թխել թխվածքաբլիթները 15 րոպե մինչև 200°C տաքացրած ջեռոցում։ Պատրաստի թխվածքաբլիթները զարդարել ըստ ցանկության։

SKU: 25013 Ալրային խառնուրդ «Կոճապղպեղով տորթ»

800 դրամ

Զամբյուղ

Զամբյուղը դատարկ է

Ընդամենը

0 դրամ

Դիտեք ձեր զամբյուղը
×