Կիսել պեկտինով սև հաղարջի և ճակնդեղի հյութով
300 դրամ
Առկա չէ
Անուն | Արժեքը |
---|---|
Էներգետիկ արժեքը (կՋ/կկալ) | 1644/388 |
Ածխաջրեր (գ) | 90.0 |
որից շաքար (գ) | 80.0 |
Մանրաթել (գ) | 10.0 |
Սպիտակուցներ (գ) | 0.5 |
Աղ (գ) | 0.35 |
Gluten free
GMO free
Vegan
Low protein PKU
Բաղադրությունը՝
եղեգնաշաքար (70%), գելացնող նյութեր՝ քսանթան ռետին, պեկտիններ (7,5%); սև հաղարջի հյութի խտանյութ (8%) փոշի (մալտոդեքստրին, սև հաղարջի հյութի խտանյութ); խտացրած ճակնդեղի հյութի փոշի (3,5%) (մալտոդեքստրին, ճակնդեղի խտացված հյութ); թթվայնության կարգավորիչ՝ խնձորաթթու; աղ, բուրավետիչ: Կարող է պարունակել սոյայի և կաթի հետքեր։
Քաղցր և օգտակար խորտիկ, որը պատրաստվում է հեշտ և արագ։ Դա կարող է լինել հիանալի ընդմիջում աշխատավայրում կամ համեղ դեսերտ տանը:
Կիսելը ստեղծվել է մրգային պեկտինի հիման վրա բնական բաղադրիչներից՝ առանց օսլայի, եղեգնաշաքարով։ Այն պարունակում է մրգային հյութեր։
Պատրաստման եղանակը.
Բաժակի մեջ լցնել 175 մլ եռման ջուր։
Փաթեթի պարունակությունը լցնել բաժակի մեջ, խառնել։
Սպասեք մոտ 2 րոպե, մինչև զանգվածը թանձրանա և պատրաստ լինի։