Կաթնային շոկոլադե կոնֆետների հավաքածու՝ ընկույզի միջուկով 132գ
1500 դրամ
Առկա չէ
Անուն | Արժեքը |
---|---|
Էներգետիկ արժեքը (կՋ/կկալ) | 1772/428 |
Ճարպեր (գ) | 32.0 |
Ածխաջրեր (գ) | 42.0 |
Մանրաթել (գ) | 16.0 |
Սպիտակուցներ (գ) | 6.6 |
Աղ (գ) | 0.42 |
- Gluten free
- GMO free
- Palm oil free
- Sugar free
Բաղադրությունը՝
մալտիտ (քաղցրացուցիչ); պոլիդեքստրոզա (միջուկ); չոր անարատ կաթ; բուսական ճարպեր; կակաոյի յուղ; քերած պնդուկ; կակաո քերած; չոր կաթնային շիճուկ; էրիտրիտ(քաղցրացուցիչ); մանրացված պնդուկ 2%; կակաոյի փոշի; մանրացված մակադամիա 0,5%; էմուլգատորներ՝ սոյայի լեցիտին, E476; բուրավետիչներ. Կարող է պարունակել նուշ։ Պարունակում է քաղցրացուցիչներ։ Եթե այն շատ օգտագործվի, այն կարող է լուծողական ազդեցություն ունենալ։ Չհագեցած ճարպաթթուների տրանս իզոմերների պարունակությունը 0,1%-ից ոչ ավելի է: Կակաոյի ընդհանուր չոր մնացորդի զանգվածային բաժինը՝ 25%-ից ոչ պակաս, չոր յուղազերծված կակաոյի մնացորդինը 2.5%-ից ոչ պակաս, չոր յուղազերծված կաթնամթերքների մնացորդինը 14%-ից ոչ պակաս, կաթնային յուղինը՝ 3.5%-ից ոչ պակաս: 30% ավելի քիչ կալորիա՝ յուղայնության նվազեցման և շաքարի չավելացման պատճառով՝ համեմատած սովորական կրեմով լցված շոկոլադների հետ:
Կաթնային շոկոլադները պատրաստվում են բարձրորակ բաղադրիչներից։ Յուրաքանչյուր կոնֆետը վարպետության գլուխգործոց է, որը թավշյա կաթնային շոկոլադի, պնդուկի և մակադամիայի հաճելի համերի խարնուրդ է:
Շոկոլադի բաղադրատոմսի հիմքում Կոտ դ՝Իվուարից ստացված բնական կակաոյի արտադրանքն է՝ էրիտրիտ՝ բնական քաղցրացուցիչ, որը նաև հայտնի է որպես «սեխի շաքար», պոլիդեքստրոզ՝ հարուստ սննդային մանրաթելերով: